FV JuupClub 87 login

homeprogramstatsinfo
 
informatie
 
FV JuupClub 87
De JuupClub, opgericht 2 februari 1987, speelt wekelijks een partijtje zaalvoetbal. Recreatief, plezier staat voorop. Als de wedstrijd niet gewonnen wordt, dan de 3e helft maar.

Uitslagen en wedstrijdinformatie van de JuupClub is ook te zien op twitter: http://www.twitter.com/juupclub. Volg ons ook op twitter.
 
Contact
wedstrijdsecretariaat:
Martin 06 - 22 80 60 60
Ronnie 06 - 20 26 85 01
 
Reglement
De spelers van FV JuupClub 87 zijn aan een paar regeltjes gebonden:
1. Afmelden uiterlijk tot vrijdagavond 21:00u, per WhatsApp of, indien niet mogelijk, per telefoon bij Martin. Let op: Dit geldt ook voor de wedstrijden op zondag! Voor de mensen die op zondag op het veld spelen, voorzover gemeld bij Martin, geldt een automatische afmelding. Mochten deze wel beschikbaar zijn, dan dienen zij dit per WhatsApp en/of telefonisch te melden: ook dit vóór vrijdagavond 21:00u. Noodsituaties worden bij Martin gemeld en door deze en Arie beoordeeld of de desbetreffende speler in aanmerking komt voor een rondje pils of niet.
2. Een kwartier voor aanvang van de wedstrijd in de sporthal aanwezig zijn (informatienummer tijd 0900-8002).
3. Men dient het JuupClub-shirt van de club te dragen voor en na de wedstrijd. Oudere club-shirts gelden bij hoge noodzaak en/of uitzondering.
4. Een duidelijk eigen doelpunt wordt bestraft met een rondje na de wedstrijd waarin dit gebeurde, alsmede andere bijzonderheden die misschien een rondje verdienen; dit ook ter beoordeling van Martin en/of Arie.
 
de historie, van zvv CoMaTherm tot de JuupClub
Wie het over de historie van zvv CoMaTherm heeft, die heeft het over Hans van Ginneken. Voordat het daadwerkelijk tot de oprichting van zvv CoMaTherm in 1987 kwam, heeft Hans ervaringen in de zaal opgedaan met clubs als "Van Ginneken Boys" en "Tapijtbots". In die tijd was zaalvoetbal heel erg populair. Toen Hans door zijn zwager Frans de Bruijn, uitbater van café De Kwast, gevraagd werd om als Vijverboys 2 te gaan voetballen, greep hij dat met twee handen aan. Een andere zwager van Hans, Rini Kuystermans, was inmiddels teamgenoot geworden. Toch had Hans iets anders voor ogen en per 2 februari 1987 richtte hij zaalvoetbalvereniging CoMaTherm op, genoemd naar het gelijknamige bedrijf van zijn broer Corrie van Ginneken, die de club ging sponsoren. Hans deed dit in samenspraak met een collega van het werk, de uit Klundert afkomstige Ad Nollen. Zo probeerde Hans wedstrijden te regelen met club uit de omgeving Sprundel en deed Ad Nollen dat in zijn omgeving. Al snel ontstond er een behoorlijk netwerk van clubs, zodat iedere week wel een wedstrijd gepeeld kon worden. Ook het aantal spelers groeide. Op een gegeven moment had zvv CoMaTherm wel 3 teams. Inmiddels is de populariteit van zaalvoetbal wat minder, maar het eerst opgerichte team van zvv CoMaTherm bestaat nog steeds. In 2006 werd er weer een tweede team aan de club toegevoegd. Omdat dit team voornamelijk uit jonge gasten was opgebouwd, werd hen de naam "Yonkies" toebedeeld. In 2008 werd gekozen voor een meer algemene naam voor de club. De naam "JuupClub" lag gezien de invulling van de 3e helft, voor de hand. Zo werden de "oudjes" FV JuupClub 87 en de yonkies FV JuupClub 06.